Uppdaterade taxteringsuppgifter

Den 15 april uppdaterades UC:s register med taxeringsuppgifter för 2020 för 3 miljoner privatpersoner. Du kan snabbt och enkelt ta reda på om dina uppgifter har uppdaterats genom att köpa Min Upplysning för 29 kr eller teckna Kreditkollen för 49 kr/månad. Nästa avisering från Skatteverket sker i juni.

Trygga jultips från oss!

Julen närmar sig och vi är många som handlar julklappar, reser bort och går på mysiga caféer den närmaste tiden. Här är våra tips på hur du kan känna dig lite tryggare under juletid.

Läs våra tips för en tryggare jul

Shoppa online?

Ska du handla julklappar på nätet? Vi ger dig våra bästa tips på hur du kan shoppa lite tryggare online.

Ut i julhandeln?

Julhandeln är ofta väldigt mysig men också lite stressig. Här får du bra tips på saker du kan tänka på när du är ute i julhandeln.

Bortrest över jul?

Hem till nära och kära eller till skidbacken med familjen? Här tipsar vi hur du tryggar ditt hem under resan.

Trygghet med UC ID-Skydd

Med UC ID-Skydd kan du känna dig trygg! Vi bevakar och meddelar om någon tar en upplysning i ditt namn eller om någon uppgift skulle ändras. Skulle du bli utsatt för ID-kapning så hjälper vi dig via vår assistans - dygnet runt och ger dig försäkring som täcker eventuellt kvarstående skuld.

ID-Skydd för hela familjen

Med UC ID-Skydd Familj så skyddar du upp till fem personer. Bjud själv in de som du tycker behöver en extra trygghet i vardagen. Skaffa ID-Skydd för hela familjen!

ID-Skydd för två

Med UC ID-Skydd Duo så skyddar du inte bara dig själv utan någon mer som du tycker om. Bjud själv in en person som du känner behöver skydda sin identitet.

Laddar