Grattis!

Till dagen du fyller 21 får du Kreditkollen helt utan kostnad!

Kreditkollen

För dig som vill ha kontroll över din privatekonomi.

Med Kreditkollen kan du följa ditt UC-Score och se hur din kreditvärdighet utvecklas över tid. Du kan anta mål och utmaningar och får obegränsad tillgång till din Upplysning.

✓ Följ ditt UC-Score och se hur din kreditvärdighet utvecklas

✓ Anta mål och utmaningar som förbättrar din ekonomi

✓ Obegränsad tillgång till din Upplysning

Kreditkollen utan kostnad

0
kr/mån

Detta får du med Kreditkollen

UC-Score

Säger kreditvärdighet 0.3 dig något? Nej, kanske inte. Därför har vi gjort om det till något mer lättförståligt med en skala från 1-999, där 999 är det bästa och 1 det sämsta. Vi kallar det UC-Score och det är dit vi vill att du ska nå!

Mål & Utmaningar

I Kreditkollen kan du sätta upp egna mål för att få ett bättre UC-Score och högre kreditvärdighet. Du kan även anta ett antal utmaningar som du ska nå, en bra morot för att få bättre privatekonomi och en högre kreditvärdighet.

Se din Upplysning

Ibland kan det vara bra att kolla sin upplysningskopia för att få koll på sin privatekonomi. Du kan bland annat se senaste ställda kreditfrågorna i ditt namn, dina lån och krediter samt eventuella anmärkningar.

Vad är UC-Score?

Vet du hur kreditvärdig du är? Om inte så är UC-Score i Kreditkollen en perfekt indikator. Här berättar vi lite mer om UC-Score, vad det innebär och vad som egentligen påverkar din kreditvärdighet.

Ett mått på din kreditvärdighet

UC-Score i Kreditkollen går från 0-999, och ju högre score du har desto mer kreditvärdig är du. Och med ett högt UC-Score kan du bland annat få högre lån från banken men också bättre villkor när du väl lånar pengar.

Flera faktorer påverkar ditt UC-Score

För att beräkna ditt UC-Score tar vi flera faktorer i beaktning. Bland annat tittar vi på:

  • Vilka lån du har idag och hur stora de är
  • Betalningsanmärkningar
  • Hur många kreditupplysningar som tagits senaste året
  • Din taxerade inkomst

Förhoppningsvis har den här sidan hjälpt dig att bli lite klokare kring vad just UC-Score och kreditvärdighet är. Vill du veta just ditt UC-Score och samtidigt få bättre koll på din ekonomi? Då är Kreditkollen tjänsten för dig!

Laddar