Kreditkollen är ett verktyg för dig som vill ta kontroll över din privatekonomi. Oavsett hur den ser ut. Med Kreditkollen får du:

  1. En bättre förberedelse i dialogen med banken - Banken letar kunder med en sund ekonomi. Genom ett bättre underlag och förståelse för vad banken tittar på, förbättrar du dina chanser i lånesamtal, läs mer om det här.
  2. Möjlighet att agera på vad du ser - I Kreditkollen ser du alla dina krediter samlat och får underlag för att snabbare agera. Till exempel för att slå ihop smålån eller avsluta kreditkort du inte utnyttjar. 
  3. Följa utvecklingen i din ekonomi - Du ser bland mycket annat dina eventuella betalningsanmärkningar och när de försvinner samt alla dina lån och krediter.

Sedan 1977 har UC varit en del av den svenska kreditmarknaden. Vi har en daglig dialog med banker, låneförmedlare och kreditgivande företag. Det gör att vi har en förståelse för hur den svenska lånemarknaden fungerar. Vår unika data är samlat på ett och samma ställe, vilket ger dig en utmärkt inblick och ger dig verktygen i första stegen mot en bättre ekonomi.

Laddar